September 21, 2020

Hoe kies je de juiste maat?

Veel mensen denken vaak dat ze, wanneer zij shapewear willen aanschaffen, voor een maatje kleiner moeten kiezen. Dit lijkt misschien een logische gedachtegang, maar is echter niet waar. Het is belangrijk dat je gewoon je eigen maat kiest. Niet alleen zit jouw eigen maat veel lekkerder, het ziet er ook veel mooier uit! Ga niet voor een maatje kleiner omdat je denkt dat je er zo nog strakker uit ziet: een maatje te klein zorgt namelijk juist voor méér bulten en rollen en dat is juist wat je wilt voorkomen. Daarentegen kan een shaper die te groot is niet optimaal je figuur corrigeren. Het beste resultaat bereik je door gewoon je eigen maat te kiezen. Wanneer je tussen twee maten in zit kun je het beste kiezen voor de grotere maat, zodat de shaper niet om gaat rollen.


Kortom, wanneer jij niet de juiste maat Softshaper draagt zul je waarschijnlijk een van de onderstaande problemen ondervinden: 

 • Als jouw Softshaper omlaag blijft rollen, of wanneer je nieuwe rolletjes krijgt waar de Softshaper niet zit, dan is jouw shaper te klein. 
 • Als jouw Softshaper te groot is wordt jouw figuur niet optimaal gecorrigeerd.

 • Wanneer je echter de perfect fit vindt, zul je merken dat je van de bovenstaande problemen geen last hebt.


  Op iedere productpagina kun je een omschrijving vinden met bijbehorende maattabel. Zo kun je bepalen welke maat het beste bij jou past. De maattabellen verschillen per product en kun je vinden onder het balkje waar jij jouw maat kunt selecteren. Wanneer jij bijvoorbeeld de Softshaper wilt bestellen en een taille van 82 cm hebt, dan is maat XL/XXL de beste shaper voor jou. Klik hier om jouw maat Softshaper te vinden!

  Je kunt ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen als je echt twijfelt over maat. Wij helpen je graag! 

  Probeer gerust meerdere maten uit, want ruilen is bij ons geen enkel probleem. 


  DO try this at home!

  Voordat je jouw shapewear buitenshuis gaat dragen is het belangrijk dat je deze thuis goed uitprobeert. Loop er een stukje mee, ga er mee zitten en buig ermee voorover.  Controleer niet alleen of de shaper goed zit, maar kijk ook of de kleding waaronder je de shaper wilt dragen goed valt. Pas als beide factoren kloppen, dan heb jij de perfecte shaper voor jou gevonden.


  Dus kort samengevat: 

  Kies jouw gewone maat, en wees hierbij eerlijk tegen jezelf , zodat je plezier kunt halen uit het dragen van de shaper. Bekijk hoe de maatvoering van de Softshaper shapewear waar jij interesse in hebt uitvalt. Pas de je artikel en wees er zeker van dat jij de juiste maat en het juiste model hebt gevonden. 


  And remember: Treat your body like it belongs to someone you love.

  Leave a comment

  Comments will be approved before showing up.